top of page

Licitație pentru sponsorizarea lansării primei rachete de apărare strategică a României



Ți-ai dorit mereu să fii parte dintr-un proiect cu impact major în istorie?

Îți propunem o oportunitate de un asemenea calibru. Devino sponsor al lansării primei rachete de apărare strategică din istoria României.


ARCA va efectua prima lansare a rachetei de apărare strategică, A1, destinată interceptării rachetelor balistice și hipersonice, in august 2024.

A1 este prima rachetă strategică construită de România, iar testarea sa va constitui un moment istoric care va fi văzut de sute de mii de persoane. Pentru această lansare am deschis oportunitatea de sponsorizare a evenimentului adresată unui număr de cinci sponsori care vor fi afișați pe structura rachetei, cu logoul având dimensiunea și poziția în ordinea valorii sponsorizării. Principalul sponsor va avea logoul amplasat separat de următorii patru sponsori.


Trimiteți propunerile voastre de sponsorizare până pe 1 august 2024 la contact@arcaspace.com


La data de 1 august licitația se va încheia, iar primii  cinci sponsori selectați, în funcție de valoarea propusă a sponsorizării, vor fi anunțați.


Cei cinci sponsori, pe lângă afișarea pe structura rachetei vor fi promovați în materiale foto și video pe canalele ARCA și ale partenerilor noștri.


Racheta A1 se bucură de interes comercial din partea a două armate NATO și a uneia din Zona Golfului. Dezvoltarea sistemului CER-160TR corespunde politicii ARCA de a produce exclusiv arme defensive, neletale, veniturile fiind alocate dezvoltării programelor civile AMi Exploration și EcoRocket.



109 views0 comments

Comments


bottom of page